-Qysh me lujt ne KujtesaNET GameServer?-

-Sa per fillim per ata qe nuk e din qka apo qfar serveri osht KujtesaNET GameServer eshte Counter-Strike 1.6 Online Server ku munden me lujt online si me klienta te Kujteses po ashtu edhe me lojtar tjer an e mban botes.

 

- Instalimi i Counter-Strike 1.6 + Patch v26 -

-Konektimi ne ftp://game.kujtesa.com.

Hapeni Internet Explorer ( apo qfar browseri perdorni nuk eshte me rendesi ) , edhe te Address Bar e shkruni ftp://game.kujtesa.com.

Mundeni me pa ne foto qysh doket.


Kliko te Counter-Strike1.6.
Mundeni me pa qe tash i keni 2 File.

cs16FullInstalimi.exe
cs16Patch_v26.exe
( Mundsia tjeter , mundeni me kliku me tastin e djatht te cs16FullInstalimi.exe / cs16Patch_v26.exe edhe klikoni Save As edhe e zgjedhni destinacionin ku doni me shkarku CS )

-Instaloni ne fillim cs16FullInstalimi.exe, mandej e instaloni cs16Patch_v26.exe.


- Instalimi i sXe Injected Anti Cheat -

-Instalimi-

-Konektohuni ne ftp://game.kujtesa.com

Hyni ne Counter-Strike1.6, mandej shkoni te sxei.
Ktu e keni sXe Installer:

sXeInjectedClient3.4Fix2.0.rar
( Mundsia tjeter , mundeni me kliku me tastin e djatht te sXeInjectedClient2.7Fix2.0.rar edhe klikoni Save As edhe e zgjedhni destinacionin ku doni me shkarku sXeInjected)
**Note**: Duhet me pas Winrar te instalum per me ekstraktu sXeInjected ( http://rarlab.com ) **

Pasi qe te shkarkoni sXeInjected, vazhdoni me proceduren si ne foto.


-Per ata qe nuk e din pse apo qka eshte sXe.
sXe eshte nje nder Anti Cheating tools , ku deri tash nuk lejon asnje cheats per shkaqe qe
projekti sXe eshte nen zhvillimin privat ,ku dmth qe nuk eshte Open Source dhe afer te pamundures qe te dekryptohet .
-Arsyeja Pse ?
Arsyeja qe eshte instalu sXe, eshte sepse ka pas shum ankesa prej lojtareve per cheatsera ( Hile ) , dhe per shkak te ankesave Adminat e KujtesaNET GameServer e kan implementu sXe Injected.
-Startimi i sXe Injected-Klikoni 2 here ne sXe Injected, dhe hapet sXe Injected.Mundeni tash me minimizu qe mos me pengu ne loj. **Mos e boni Close ne asni mnyr ,perndryshe nuk ka efekt **.
-Startimi i lojes Counter-Strike1.6-

-Startimi i Lojes-

Kliko 2 here ne ikonen Counter-Strike 1.6Kliko te Find ServersShko te Favorites, edhe kliko Add Server.


-Tash mundeni me u kyq ne server ;)-
**Per qdo verejtje apo problem dergoni email ne game@kujtesa.com**